Yoga Soham 

Moderne Hekserij
ALLES IS ENERGIE

Momenteel volg ik de Hexcademy bij Lunadea en ben aangesloten bij deze sibbe. Tevens volg ik de Runen opleiding bij Annabella van Wortel&Cruydt.
Als alles goed verloopt ontvang ik op 7 mei 2023 mn inwijding tot heks bij Lunadea en op 22 mei 2023 mn inwijding tot Runenmagier na het doorlopen van mn Vitki-pad bij Annabella Cruydt

Alles is bezield en het werken/communiceren met deze bezieling is verrijkend. Steeds vaker mag ik ervaren dat...... door me me met de natuur te verbinden,.... de natuur antwoord geeft
......
Hoeveel kilometer heeft een bijtje gevlogen voordat u honing op het brood kon smeren?
Ik verdiep me met grote passie in de energiedragers zoals kruiden, olie, harsen en edelstenen.
Ik maak op bestelling wierook, kruidenzakjes olieen of zalfjes die je o.a. kunnen helpen bij:
meditatie, genezing, sollicitatie, juridische zaken, succes, vruchtbaarheid, moed, bescherming, het aantrekken van liefde, geld, klanten, en geluk. Het beeindigen van verkeerde gewoonten of verslaving. Het afschermen van energie vampieren, jalouzie, haat en nijd, het inwijden van je nieuwe huis, zelfvertrouwen vergroten, de geest verhelderen, examen doen, je beter helpen slapen, je autorit beschermen, je huis tegen diefstal beschermen,je kalmeren, heldere dromen geven etc etc.
Verwacht geen wonderen, maar realiseer je dat elke handeling zwanger is van je intentie. Zodoende kun je energie de goede/gewenste richting uitsturen.
Er wordt met veel zorg en aandacht aan gewerkt waarbij zoveel mogelijk natuurzuivere materialen gebruikt worden.

Meestal geef ik je nog een brief mee met een aantal rituele handelingen die je zelf kunt uitvoeren om het ritueel krachtiger uit te laten werken.


Interesse? Doe gerust een voorstel en bel of mail voor overleg.
Hoe tijdiger hoe beter, omdat ik de spulletjes het liefst bij de juiste Maan-en of Planeetstand prepareer.

Als je iets kado wilt doen aan een ander dan spreek ik graag ook even met die ander, om zo goed mogelijk in te kunnen tjoenen op de wensen.
Zoals gebruikelijk bij Moderne hekserij ofwel positief heksenwerk worden alleen de kosten voor de gebruikte materialen in rekening gebracht.
Dit liefde werk wordt met zorg en aandacht gedaan....Immers....

Houdt de wet van 3 in ere
3x zullen je daden wederkeren
Dus weet wat je doet en onthou goed
Dat wat je zaait ook oogsten moet
mob 06-54330048, mail info@yogasoham.nl  
© 2023 Zeyna / Powered by beat247