Yoga Soham HENNA PAINTING
Hennapainting als tijdelijke tatoo

IK GEEF
HENNAPAINTING WORKSHOPS
BIJ DE OPSTAP IN NIJMEGEN o.a. op za 24 juni en za 9 sept 2023
check hun website voor meer info

Op Zondag 2 juli zit ik op de Hazenmarkt met Henna en Tarot St Hubertusstraat 10 van 11.00-16.00

Tijdens de 4 daagse zit ik middags op de Kaaij met Hennapaint en Tarot

Op 3 september 2023 zit ik op de ZeldzaamMooi Markt op het Valkhof met Henna en Tarot


----------------------------------------------------------------
Ik ben al decennia bezig met henna en gefascineerd door deze kunst. Echter sinds mijn reis naar Jordanie in 2011 heb ik de draad serieus opgepakt van het henna- painten waarmee je met hele fijne lijntjes de meest prachtige tekeningen kunt aanbrengen op je huid. Een tijdelijke tatoo in een mooie roestbruine kleur. Leuk voor een feestje, bruiloft, een mooie foto van jezelf met een zwangere henna buik, of gewoon zomaar....

De afgelopen jaren zijn een doorlopend onderzoek geweest naar het juiste recept en de juiste applicators om een zo donker mogelijke, zo fijn mogelijke vloeiende expressieve lijn te krijgen. Ik gebruik uitsluitend 100%zuivere bestanddelen die ongevaarlijk voor je huid zijn tenzij je allergisch bent voor citroenen, suiker of lavendel olie.

In juli 2019 behaalde ik via een individuele masterclass mn certificaat voor Traditionele Marokkaanse Fessi en Khaligi bij Fatima Ouled Thami

Henna photo's


Henna versieringen bestaan al meer dan 5000 jaar en zijn eeuwenlang van moeder op dochter doorgegeven. Een prachtige uitwaaiering uit India en de Arabische landen tot in het hier en nu. Zo kan ik als 2e graad afgestuurd tekendocent mijn creativiteit uiten, en een prachtig tijdelijk sieraad doorgeven.
je kunt me vinden zomers op de Kaaij en s Winters op Waar en Smaak markten in de Kube of gewoon een afspraak maken en bij me thuis langskomen

Hoe?


Zorg bij voorkeur voor een schone en liefst haarloze huid (zonder bodylotion etc) De dikte van je huid verschilt en de henna pakt het best aan de rand dicht bij de voetzool en aan de binnenzijde van de hand, daarna de bovenzijde van de hand, de polsen/arm en eventueel enkels/onderbenen..... maar in principe kan het overal op het lichaam aangebracht worden.

Je moet er rekening mee houden dat ik met slow henna werk, het puur natuurlijke en geen zwarte instant henna waarin enge stoffen zitten zoals ppd s waar je huiduitslag van kan krijgen. (zwarte henna bestaat niet!)

Dat betekent ook dat het belangrijk is de henna zolang mogelijk te laten zitten als je een mooi donker resultaat wenst. Ook na verwijdering van de henna kan de kleur zich (als je contact met water en zeep vermijd) de eerste 2 dagen erna nog verdiepen.
Ik werk zorgvuldig dus reken op het aanbrengen inclusief het fixeren op minimaal 1 uur (afhankelijk van het te tekenen oppervlak) De henna painting verdwijnt geleidelijk en is gemiddeld na 2 tot 4 weken uiteindelijk helemaal verdwenen.
Heb je minder tijd of wil je er niet zo lang mee rondlopen dan is Glamour-henna een optie!

WITTE HENNA bestaat niet maar is in feite een huid vriendelijke witte huidverf waar bv ook bodypaints mee worden gedaan. Deze verf wordt op een henna-achtige manier gebruikt en dus wordt het witte henna genoemd.
Klik even op "witte henna" voor meer info

In de fotoserie hieronder (klik op het pijltje) zie je enkele voorbeelden van originele henna. De 1e is een foto van de resultaten van een henna workshop. Weer een andere foto toont henna gecombineerd met o.a. parelmour glamour henna. En 1 mooie foto op wit (nep) dons met uitsluitend glamour henna.
Binnenkort volgt een foto van witte bruidshenna

Ik vraag 20,- per half uur, als dat bij mij thuis is, maar kijk niet op een minuutje.
Ik geef ook mooie kadebonnen uit in een Indiaas envelopje van 10,- 20,-of 30 euro
Wil je dat ik op locatie kom dan geld voor artiesten buro s een minimum van 2 uur a 200,- ex BTW en ex reiskosten
Bij een minimum van 5 mensen kan een henna painting-workshop georganiseerd worden.
Dus heb je interesse, stuur dan tijdig een mailtje voor een afspraak naar
info@yogasoham.nl


INTERESSE IN EEN WORKSHOP HENNAPAINTING? NEEM GERUST CONTACT OP!!!


mob 06-54330048, mail info@yogasoham.nl  
© 2023 Zeyna / Powered by beat247