Yoga Soham 







VIVA LAS VEGAN HUISKAMER RESTAURANT
1 x per maand eerlijk vegan eten

Let us change the world one bite at a time

Sinds ik me verdiept heb in wat er gaande is in de bio-industrie, ik meeliep met Biteback; alle slachthuizen dicht, en ik de documentaire Eartlings zag op youtube is het voor mij duidelijk; ik ga VEGAN!
Voor de dieren en voor een betere wereld voor ons allemaal
Wens daar gewoon niet meer aan bij te dragen. En dat hoeft ook niet want er zijn prachtige alternatieven!!!

Ik ben gedoken in een nieuwe wonderlijke wereld van Vegan koken; Zo verassend ; bakken zonder eieren, koken zonder zuivel...zelf ijs maken zonder zuivel etc
En dan geen nep-vlees gebruiken zoals vegan hamburgers of worstjes, maar eerlijke voeding en goede eiwit combinaties van granen en peulvruchten, zodat je ook gezond eet en zo min mogelijk prefab. Natuurlijk zoveel mogelijk biologisch en als het kan uit de eigen omgeving.....soms zelfs uit mn eigen tuin.
Dus ik open vanaf donderdag 4 oktober 2018; Wereld Dierendag mijn Huiskamer Restaurant Viva Las Vegan wat niet heel groot is; voor maximaal 6 gasten en met Johan en mij erbij is dat een totaal van 8 personen, een kleine setting dus, waar je een (h)eerlijk 3 gangen vegan maaltijd kunt krijgen.

GEOPEND VANAF DONDERDAG 4 OKTOBER 2018 WERELD DIERENDAG


Kosten Vegan 3 gangen Maaltijd 10,-
Aanvankelijk vroeg ik voor een glas vegan wijn of voor een glas appelsap iets extra geld maar ik vraag je nu dat naar eigen inzicht te doneren. De helft v d opbrengst gaat naar Animal Rights/Biteback
Geld graag in het spaarvarkentje wat ik bij het toetje op tafel zet

1 x per maand.
Telkens vanaf 19.00 tot 20.30-21.00 op de Waldeck Pyrmontsingel 18 in Nijmegen.

za 19 okt
Wortel-Pastinaak soep
Spaghetti met Vegan Gehaktballen, een tomaten/groentensaus, een Groene Salade, Noten-Parmesan en zelfgemaakte kappertjes van oost- Indische kers
Sticky-Toffee taart met Vannillevla en sticky toffee saus

Vervolg data;

za 16 nov = VOL!!!
za 14 dec
za 11 jan 2020
za 15 febr
za 8 maart
za 18 april
za 6 juni

AANMELDEN uiterlijk 1 dag v tevoren en UITSLUITEND via mail info@yogasoham.nl

Het menu staat uiterlijk 2 dagen v tevoren op deze site

za 14 sept VOL!!!
- Gevulde Champignons met Pijnboompitjes op een bedje Veldsla
-Linzen Kerriesoep met Citroen en Koriander
-Jackfruit Nachos schotel met Guacemole, Salsa en Zwarte Bonen met vegan Kwark of Yoghurt
-Home made Siracha saus
- Vegan Carrot cake met Sinaasappel en Kurkuma-Tulsi-Chocolade

za 17 aug koolhydraat-arm
-Dirty Chai Cocktail of Zomerkers Soda Mocktail
-Romige Champignonsoep met brood
- Kapsalon met Pastinaak-frietjes Shoarma en Knoflooksaus
-Bloemkoolrijst met Lamsoren
-Home made Amandel-pistache koekje met een bolletje Bananen/kaneel-ijs en n sliertje Caramel

za 8 juni Suiker en Glutenvrij ( =VOL!!!!j)
1Broccoli-soep met kikkererwten en home made focaccia met rozemarijn en knoflook
2Lente/Zomer rolletje met wortel en kiemgroenten-Pizza met hazelnootbodem, peperige rucola en Macademia ricotta en een Tofu/Annanas salade
3 Rabarber -Aardbeien taartje

za 11 mei ( =volj)
1 Salade van bloemkoolrijst met Lamsoor
2 Bami met Tofureepjes en Wokgroenten- Pindasaus -Seroendeng en Atjar
3 Frisse Rabarbertaart met Vanillesaus

za 20 april Paasmenu
1 Bloemkoolsoep met Venkel Kikkererwten en Dille
2 Penne Pasta met Asperges /Champignonsaus en- Vegan Gevulde Tofu-eitjes en Groene Salade
3 Vegan Carrot Cake met cashew frosting


zaterdag 23 maart 2019= Vol!
1. Creme Soep v Knolselderij, Witte bonen en Chermoula
2.Marokaanse Stoofpot met Zoete Aardappel en Abrikozen met Gierst- Gemarineerde Tempeblokjes en een Wortelsalade met Komijn
3.Vegan Koffietaart met Walnoot en Cacau

Zaterdag 16 februari 2019 = VOL!!!
1.Zoete Aardappel met Sinaasappel soep
2.Gado Gado met Basmati-rijst -Gemarineerde Tempe spiesjes, Pindasaus, Emping kroepoek, Atjar en Seroendeng
3.Worteltaart met Kurkuma glazuur

Zaterdag 12 januari 2019 =VOL!!!
1.Ramen Miso-Noedel soep met Tofu
2.Mediterane Groentetaart- Gemarineerde Wortelsticks en Spinazie-Rucola salade met Tahindressing
3.Warme Peer met Cardamom-crumble

2018
DONDERDAG 13 DECEMBER = vol!
Menu:
1. Linzensoep
2. Polenta met kastanjechampignons, geblancheerde boerenkool met zuurkool en tahin, Bietensalade met hazelnoten en winterpostelein
3. Tiramisu

VRIJDAG 2 NOVEMBER =VOL!!!!
Menu:
1. Indiase kikkererwtensalade met granaatappel-pitjes
2. Dal met Aubergine en Tomaat, rijst, appelchutney, dadel tamarinde chutney, rijst, raita, en papadams
3 Citroen-cashew-kokos-balletje

DONDERDAG 4 OKT FEESTELIJKE OPENING = vol
Menu:
1 .Pompoensoep met Sojaroom en Koriander
2.Gado Gado met, Gemarineerde Tempe spiesjes, Pindasaus, een Atjar, Seroendeng en Emping Kroepoek
-3. Marokkaanse Appeltaart met Saffraan en Dadels


mob 06-54330048, mail info@yogasoham.nl  
© 2019 Zeyna / Powered by beat247