Yoga Soham 







VIVA LAS VEGAN HUISKAMER RESTAURANT
1 x per maand eerlijk vegan eten

Let us change the world one bite at a time

Sinds ik me verdiept heb in wat er gaande is in de bio-industrie, ik meeliep met Biteback; alle slachthuizen dicht, en ik de documentaire Eartlings zag op youtube is het voor mij duidelijk; ik ga VEGAN!
Per seconde worden 20 dieren vermoordt, dat is 1200 per minuut, 1,8 miljoen per dag!
Als we net zoveel mensen zouden doden als dieren in Nederland dan was Nederland binnen 4 dagen leeg....
Dus ik stop met carnisme*
Voor de dieren en voor een betere wereld voor ons allemaal
Wens daar gewoon niet meer aan bij te dragen. En dat hoeft ook niet want er zijn prachtige alternatieven!!!

*zie het recente boek v Willem Vermaat " Waarom we geen hondenmelk drinken", de Carnistische keuze.

Ik ben gedoken in een nieuwe wonderlijke wereld van Vegan koken; Zo verrassend ; bakken zonder eieren, koken zonder zuivel...zelf ijs maken zonder zuivel etc
En dan geen nep-vlees gebruiken zoals vegan hamburgers of worstjes, maar eerlijke voeding en goede eiwit combinaties van granen en peulvruchten, zodat je ook gezond eet en zo min mogelijk prefab. Natuurlijk zoveel mogelijk biologisch en als het kan uit de eigen omgeving.....soms zelfs uit mn eigen tuin.
Dus ik open vanaf donderdag 4 oktober 2018; Wereld Dierendag mijn Huiskamer Restaurant Viva Las Vegan wat niet heel groot is; voor maximaal 6 gasten en met Johan en mij erbij is dat een totaal van 8 personen, een kleine setting dus, waar je een (h)eerlijke Biologische 3 gangen Vegan maaltijd kunt krijgen.

GEOPEND VANAF DONDERDAG 4 OKTOBER 2018 WERELD DIERENDAG



Kosten Vegan 3 gangen Maaltijd 10,-
Of voor lets leden 8 zonnetjes
De helft v d opbrengst gaat naar Animal Rights/Biteback/NVV

Telkens vanaf 19.00 tot 21.00 op de Waldeck Pyrmontsingel 18 in Nijmegen.

Aanvankelijk vroeg ik voor een glas vegan wijn of voor een glas appelsap iets extra geld maar ik vraag je nu dat naar eigen inzicht te doneren.
Geld graag in het spaarvarkentje wat ik bij het toetje op tafel zet

AANMELDEN uiterlijk 1 dag v tevoren en UITSLUITEND via mail info@yogasoham.nl

Het menu staat uiterlijk 2 dagen v tevoren op deze site 1 x per maand meestal op zaterdag
VERVOLG DATA 2023


vrij 23 juni =VOL!

do 18 mei= VOL!
Linzensoep met Abrikozen en Pitten
Japans; Spitskool met Taugé en Gember Portobello Terriyaki
Komkommer-2 soorten Rijst
Mango bar

za 29 april= VOL!
Zoete aardappelsoep met sinaasappel
Lasagne met Rode Linzen
Spinazie Dadel Amandel Salade
Scrambled Tofu
Tiramisu

za 25 mrt...= VOL Lente menu!
Cremesoep van Knolselderij met Witte Bonen en Chermoula
Kikkererwten met Zoete Aardappel en Spinazie
Rijst-Bieten met Yoghurt- een Vegan Eitje
-Worteltaart met Kurkuma-glazuur

za 25 febr = VOL!
Dal Tarkari ( Mungbonensoep)
Pea Pulao met Haver in plaats van rijst
Goan Tempe Curry
Patta Gobi ke kofte (koolballetjes in tomatensaus)
Raita en Pappadum
Dadel Tamarinde Chutney
en als toetje een Ferero Rocher Truffel

za 14 jan = VOL
Zuppa di Lenticchie
Spaghetti Bolognese farinata di cechi Wortelsalade met Zonnebloempitten
Tiramisu

2022

Za 17 dec Suiker en Glutenvrij = vol
Tikje kerst achtig
-Linzensoep
- Horchata (home made tijgernoten-melk)
-Romige Risotto met Paddestoelen en Truffelolie
Pompoenquiche met Granaatappelpitjes en Spruitjes Salade met Sinaasappel en Pecanoot
-Raw Noten-Frambozen Taartje

Za 12 nov= vol
Wortel Rode Bieten soep met Pompoenpit/Sesam
Flespompoen met Gembertomaten en Limoenyoghurt- Broccoli/Tahin Salade-
Gekruide Rijst
Sinaasappel Tofu Cheesecake

Za 1 okt = vol
Ottolenghi Salade met Dadels en Amandelen
Zoetzure Gember Zuurkool met Tamari-Tempe
Avocado Limoen taartje

10 september =VOL!
Dal tadka= rode linzensoep
Svadist Dal = linzen-aubergine mix
Gobi Gajar Mutter Kurma = Kool-wortel-erwt in maanzaad curry
Gele Kurkuma Rijst- Dadel tamarinde Chutney-Raita-Pappadum
Citroen-Cashew-kokosballetje


Za 13 augustus = VOL! we eten buiten!
Komkommersoep met Dille en Geroosterde Zonnenbloempitten
Maaltijdsalade van Pasta Zeekraal Home made Vegan Feta, Rooktofu en Mais
Om de nieuwe Vegan Ijs salon te steunen een ijsje van Café Nino als toetje


za 25 juni = VOL! Bij mooi weer in de TUIN!
Citroengras Wortel-Peer drankje
Kitchari (linzenrijst) - Gobi Gajar Porriyal (bloemkool wortel mosterdzaad)
MangoCurryTofu- DadelTamarinde Chutney
Raita ( komkommer-paprika in yoghurt)
Frambozen-Drop ijs-Taart

Zondag 29 mei
Cougettesoep met knoflook
Gado Gado met Pindasaus, Tofu Sate keuze uit Volkoren of Witte rijst en Kimchi-salade +Emping kroepoek
Rabarbertaart met Aardbeien

Zaterdag 16 april ( Volle Maan) = VOL
LET OP DEZE X V 18.30-20.30 IVM VOLLEMAANS RITUEEL
-Pastinaak-Peer-Chili Smoothie
-Vegan Gevuld Eitje
-Groene Kool in Kokossaus- Gochujang Tofu-LinzenRijstPulao
-Avocado-LimoenTaart

Zaterdag 19 maart ( = vol)
Romige Spitskoolsoep
Groente-Bonen Chili met Polentafrietjes
Keuze tussen Witte Rijst en Volkoren Rijst
een Mexicaanse Salade en Tortilla Chips
-Tapioca-pudding met Mandarijn


Zaterdag 26 febr= VOL!!!
- Bloemkoolsoep met Prei en Room
-Groente Lasagne met Vegan Gehakt. en een
Salade v Biet Sinaasappel en Zwarte Olijven
- Tiramisu

_______________________________________
2021
Vrijdag 17 september 2021 =Vol!
Let op dit x van 18.00-20.00
We eten buiten dus neem n vestje mee oid
- Courgettesoep
- RodeBieten-Risotto + Vegan Feta+
Groene Salade+MungbonenCurry
-Appeltaartje met Appels uit eigen tuin


Vrijdag 13 aug 2021 =VOL
-.Gestoomde Venkelsalade met Vegan Feta Granaatappelpitten en Sumak
-Linzen met Ragout van Paddestoelen en ingemaakte Citroen.- Basmati rijst- Gestoomde Aubergine met Zwarte Knoflook en Chili-ringetjes
-Tiramisu

_______________________________________
2020

Za 10 okt was VOL maar alles afgemeld ivm 2e Corona Golf

Za 26 sept
Indiaas; Svadist Dal-Gele Rijst
DadelTamarinde Chutney-Raita Pappadum
Aanmelden/afhalen via Thuisgekookt.nl

Woe 30 sept
Ramen Miso Noodle Maaltijd-Soep met Tauge en Gember Tofu
Aanmelden/afhalen via Thuisgekookt.nl

Za 5 sept.in de tuin.=VOL!!!!
-Amuse met Komkommer, NoriTofu en Maanzaad
-PenangCurry met Koolrabi Bloemkool en Linzen
- Wilde Rijst/Witte Basmati
- Bakabana met Pindasaus
- Mangosalade met gefrituurde Tofu en Tamarinde Dressing
PannaCotta met kokos en Annanas

Vrij 3 juli in de tuin! =VOL!!!!
-Toscaanse Bonensoep met Pasta
- Siciliaanse Caponata met kappertjes, Home Made Zuurdesembrood en Seitan
_Tiramisu met zijden Tofu

Za 6 juni ALLEEN AFHALEN=VOL!!
- Zoete Aardappelsoep met Sinaasappel
-Zwarte Bonen Chili met Polenta frietjes , Pico de Gallo ( Tomaat-Paprika salsa) en Taco Chips

14Maart (=VOL!!!)
-Indiase kikkererwt salade
- Khitchari-Navratan Korma-Palak Tofu- Raita-
Onion Bhaji s-Dadel Tamarinde Chutney-Pappadums
-Chocoladetruffel met Sinaasappel

za 15 febr (=vol)
-Wortel-Pastinaak Soep met Homebaked Zuurdesembrood + humus of boter
Gestoofde Groene kool met gefrituurde Tempe, Gember/Gerst en een Linzensalade met Tofu- Feta en Bloemkoolrijst met Zeekraal
Suikervrij Glutenvrij raw frambozen taartje

za 11 jan 2020
-Linzen Pompoensoep met ontstekingsremmende Kurkuma en Gember en een stokbroodje ernaast
- Lasagne met Pastinaak en Cavolo Nero en Italiaanse Groentesalade met Pesto
- Tiramisu met ZijdenTofu
_______________________________________
2019
za 14 dec = VOL!!!
- Mocktail of Cocktail...
-Erwtensoep met Vegan Rook- worst
-Zoete Aardappel-Gember-Zuurkool met Gemarineerde Tempe Spiesjes- Bietjes Salade..
-Bananoffee taartje

za 16 nov = VOL!!!
Harira Soep met Kikkererwten
Vegan Paella met Garnalen en Portugese Viskoekjes met Mayo plus een Wintersalade met Geroosterde groenten
Appel/Pompoen Toetje

za 19 okt
Wortel-Pastinaak soep
Spaghetti met Vegan Gehaktballen, een tomaten/groentensaus, een Groene Salade, Noten-Parmesan en zelfgemaakte kappertjes van oost- Indische kers
Sticky-Toffee taart met Vannillevla en sticky toffee saus

za 14 sept VOL!!!
- Gevulde Champignons met Pijnboompitjes op een bedje Veldsla
-Linzen Kerriesoep met Citroen en Koriander
-Jackfruit Nachos schotel met Guacemole, Salsa en Zwarte Bonen met vegan Kwark of Yoghurt
-Home made Siracha saus
- Vegan Carrot cake met Sinaasappel en Kurkuma-Tulsi-Chocolade

za 17 aug koolhydraat-arm
-Dirty Chai Cocktail of Zomerkers Soda Mocktail
-Romige Champignonsoep met brood
- Kapsalon met Pastinaak-frietjes Shoarma en Knoflooksaus
-Bloemkoolrijst met Lamsoren
-Home made Amandel-pistache koekje met een bolletje Bananen/kaneel-ijs en n sliertje Caramel

za 8 juni Suiker en Glutenvrij ( =VOL!!!!j)
1Broccoli-soep met kikkererwten en home made focaccia met rozemarijn en knoflook
2Lente/Zomer rolletje met wortel en kiemgroenten-Pizza met hazelnootbodem, peperige rucola en Macademia ricotta en een Tofu/Annanas salade
3 Rabarber -Aardbeien taartje

za 11 mei ( =volj)
1 Salade van bloemkoolrijst met Lamsoor
2 Bami met Tofureepjes en Wokgroenten- Pindasaus -Seroendeng en Atjar
3 Frisse Rabarbertaart met Vanillesaus

za 20 april Paasmenu
1 Bloemkoolsoep met Venkel Kikkererwten en Dille
2 Penne Pasta met Asperges /Champignonsaus en- Vegan Gevulde Tofu-eitjes en Groene Salade
3 Vegan Carrot Cake met cashew frosting


zaterdag 23 maart 2019= Vol!
1. Creme Soep v Knolselderij, Witte bonen en Chermoula
2.Marokaanse Stoofpot met Zoete Aardappel en Abrikozen met Gierst- Gemarineerde Tempeblokjes en een Wortelsalade met Komijn
3.Vegan Koffietaart met Walnoot en Cacau

Zaterdag 16 februari 2019 = VOL!!!
1.Zoete Aardappel met Sinaasappel soep
2.Gado Gado met Basmati-rijst -Gemarineerde Tempe spiesjes, Pindasaus, Emping kroepoek, Atjar en Seroendeng
3.Worteltaart met Kurkuma glazuur

Zaterdag 12 januari 2019 =VOL!!!
1.Ramen Miso-Noedel soep met Tofu
2.Mediterane Groentetaart- Gemarineerde Wortelsticks en Spinazie-Rucola salade met Tahindressing
3.Warme Peer met Cardamom-crumble
_______________________________________
2018
DONDERDAG 13 DECEMBER = vol!
Menu:
1. Linzensoep
2. Polenta met kastanjechampignons, geblancheerde boerenkool met zuurkool en tahin, Bietensalade met hazelnoten en winterpostelein
3. Tiramisu

VRIJDAG 2 NOVEMBER =VOL!!!!
Menu:
1. Indiase kikkererwtensalade met granaatappel-pitjes
2. Dal met Aubergine en Tomaat, rijst, appelchutney, dadel tamarinde chutney, rijst, raita, en papadams
3 Citroen-cashew-kokos-balletje

DONDERDAG 4 OKT 2018 FEESTELIJKE OPENING = vol
Menu:
1 .Pompoensoep met Sojaroom en Koriander
2.Gado Gado met, Gemarineerde Tempe spiesjes, Pindasaus, een Atjar, Seroendeng en Emping Kroepoek
-3. Marokkaanse Appeltaart met Saffraan en Dadels


mob 06-54330048, mail info@yogasoham.nl  
© 2023 Zeyna / Powered by beat247