Yoga Soham JAGUA PAINT
Jagua henna

Jagua gel (genipa americana) is afkomstig van een vrucht die groeit aan soms 30 m hoge bomen in de Cariben en Midden en Zuid Amerika. Het sap van de onrijpe vrucht kleurt aan de lucht donkerblauw tot zwart. Deze vrucht wordt ook gebruikt voor het maken van frisdranken en wijnen. Dit donkere sap wordt door de Indianen al eeuwenlang gebruikt als kleurstof voor huidbeschilderingen, maar ook voor kleding, hangmatten etc. zie de foto hiernaast voor Amazon body art of kijk op  www.youtube.com
( cursur even iets verder verplaatsen zodat de piep weg is) om te zien hoe jagua gewonnen wordt en hoe daarmee de gemeenschap wordt gesteund.

Jagua heeft dus NIETS te maken met zwarte henna! Het bevat geen ppd s en enge stoffen.
Het is een veilig alternatief voor zwarte henna
Echter wanneer je allergisch bent voor tuinbonen, citroen of een erfelijke stofwisselingsziekte hebt zoals G6pd dan adviseer ik Jagua niet te gebruiken. Ook mensen met een fruit, pollen of latex allergie kunnen beter geen Jagua gebruiken.
Het beste is om een tipje op de binnenkant van je arm te testen voordat je overgaat naar een volledige jagua tattoo

Ingredienten: Genipa Americana, Phytosqualane, Xanthan Gum, Potassium Sorbate & Citric Acid


Jagua geeft een donkerblauwe tot zwarte kleur en het blijft ongeveer 2 weken zitten.
Het moet 2,5 tot 3 uur drogen, daarna verwijderen, door het af te krabben of zelfs even vlot even onder de kraan afspoelen. Langer laten zitten heeft geen zin! Dan zie je eerst nog niets maar de tekening komt dan op binnen ongeveer 12 uur

Hou er rekening mee dat de tekening in die eerste12 uur nog kan vlekken, dus dek het de eerste nacht af, als je ermee gaat slapen, om vlekken te voorkomen.

Ik vraag 20,- per half uur. heb je zelf iets in gedachten of iets gevonden op internet wat het moet worden voor jou, mail me dat dan toe zodat ik het uit kan printen. Ik zal dan proberen dat zo goed mogelijk te benaderen.


mob 06-54330048, mail info@yogasoham.nl  
© 2024 Zeyna / Powered by beat247